FRIENDTEX

Historia

Vuonna 1986 tanskalainen opettaja sai mahdollisuuden myydä sadevaatteita kollegoille. Pian sadevaatteet vaihtuivat puuvillaneuleiksi ja laadukkaiksi muotivaatteiksi ja koulumaailma vaihtui Friendtexiin. Tästä ystävällisestä tavasta myydä vaatteita työkavereille ja ystäville kasvoi nopeasti Pohjoismaiden suurin muotivaatteita myyvä suoramarkkinointiyritys, jonka tuotteita myydään muotikutsuilla kotona ja työpaikoilla.Visiot

"Teemme vaatteiden ostamisesta mukavampaa"

Friendtex-muotikutsut ovat elämys. Vaatteita ei myydä kaupoissa, vaan mukavilla kutsuilla kotona tai työpaikoilla.

Tästä myyntitavasta on paljon iloa:

1) Asiakkaana Sinulla on riittävästi aikaa sovittaa vaatteita ja saada henkilökohtaista palvelua itsenäiseltä Friendtex-myyjältä.

2) Friendtex-myyjänä voit itse päättää työajastasi, työpanoksestasi ja asiakaskunnastasi. Sinulla on kokonainen vaatemallisto sekä upea muotikuvasto työvälineenäsi koko sesongin ajan.

3) Ystävien tai työkavereiden kanssa voitte yhdessä tutustua Friendtex-vaatemallistoon ja saada samalla opastusta väri- ja tyyliasioissa. Löydätte varmasti jokaisen omaan tyyliin sopivat vaatteet.

4) Friendtex-malliston tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia.Konsepti

Friendtexillä on yli 20-vuoden kokemus vaatteiden suoramyynnistä muotikutsuilla. Tämä myyntitapa on suosittua laadukkaiden tuotteiden, edullisten hintojen, henkilökohtaisen palvelun ja mukavan tunnelman vuoksi. Friendtex-muotikutsut ovat hyvä tapa tehdä vaateostoksia kotona tai työpaikalla.

Friendtexin laaja vaatteiden ja asusteiden valikoima tarjoaa lukemattomia yhdistelmävaihtoehtoja kaiken ikäisille, kokoisille ja tyylisille naisille ja miehille. Asiakas saa myös 14 päivän palautusoikeuden ostamilleen tuotteille.

Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa

Elokuussa 2003 Friendtex aloitti kansainvälisen kampanjan syöpätyön hyväksi. Tämä tarkoittaa, että kaikissa Euroopan maissa Friendtexin asiakkaat voivat ostaa muotikutsuilla pieniä teddy-nalleja 4 € kpl. Suomen muotikutsuilla myytyjen teddyjen tuotto lahjoitetaan Suomen Syöpäsäätiölle.

Yli 600.000 euroa syöpätyöhön

Friendtex on ylpeä nallemyynnin tuloksesta. Kaikissa Friendtex-maissa on kerätty yhteensä yli 600.000 euroa syöpätyön hyväksi.
Suomen Syöpäsäätiön nettisivuilta www.cancer.fi saat lisätietoa säätiön tarkeästä työstä.

Uusi kuvasto on ilmestynyt! Käy ihastelemassa sivulla www.friendtex.com. Upean muotikuvaston saat minulta tammikuun lopulla.

ONCE

Once mallisto on Friendtexin hyvin naisellisen romanttinen vaatemallisto. Hurmaava, ihastuttava, romanttinen, naisellinen ja luonnollinen!
Siinä kuvauksia Friendtexin uudesta Once-mallistosta.
Ihastu www.friendtex.com

AMWAY

Minun kauttani saat myös monipuolisen Amwayn tuotteita;
Kuten esimerkiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteet, pesuaineet, kosmetiikka, lisäravinteet yms. Käy tutustumassa tuotteisiin www.amway.fi

Olen hankkinut kasvohoitokoulutuksen.
Minulta voit varata itsellesi tai lahjaksi hemmotteluhetken kasvo- ja käsihoidon. Teen hoidon Amwayn laadukkailla tuotteilla. Hoito kestää noin tunnin ja maksaa 40€.
Tervetuloa hemmotteluun!
Varaa oma aikasi
p. 050-3412116 tai
heinamaki.minna@gmail.com